Editable Home Page

You can edit this home page using our free, drag and drop Page Builder, or simply disable it to fall back to a standard blog. It's a powerful page building experience.

Start Editing

Loads of Icons

This widget uses FontAwesome - giving you hundreds of icons. Or you could disable the icon and use your own image image. Great for testimonials.

Example Button

Saves You Time

Building your pages using a drag and drop page builder is a great experience that will save you time. Time is valuable. Don't waste it.

Test Button
 
 
 

Arab fordítás, arab szakfordítás, arab lektorálás

Professzionális fordítószolgáltatást nyújtunk partnereink számára arab nyelven általános, műszaki, gazdasági, jogi, egészségügyi és további számos szakterületen rövid határidővel.

Árajánlatkérés e-mailban:

Küldje el a fordítandó dokumentu- mokat az alábbi e-mail címre:
forditas@gyorsforditas.hu

Arab fordítás:

Fordítás arab nyelven »

Arab szakfordítás:

Szakfordítás arab nyelven »

Arab lektorálás:

Arab nyelvi és szakmai lektorálás »

Hiteles fordítás:

Fordítás hitelesítés arab nyelven »

Arab fordítás, lektorálás:

Arab nyelvű fordítás, lektorálás arab nyelven:

Vállaljuk különböző dokumentumok, iratok arab fordítását.

Az arab lektorálás során a lektor a célnyelvre fordított szöveget nyelvtan, stílus és szóhasználat szempontjából ellenőrzi. Lektorálással kapcsolatban további részleteket a lektorálásról szóló oldalunkon talál.

Az arab nyelvvel kapcsolatos információk:

Az arab nyelvet több mint 500 millióan beszélik, ebből 280 millióan anyanyelvként. Számos nyelvjárása létezik, ebből a legnagyobb az egyiptomi arab mintegy 70-80 millió beszélővel.

Az afroázsiai nyelvcsalád sémi ágába tartozik, a világ 27 országában az arab a hivatalos nyelv, többek között: Egyiptomban, Szudánban, Marokkóban és Algériában.

Legújabb arab fordításaink:

» Weboldal fordítás, 17 oldal
» Tanulmány fordítás, 5 oldal

 

Fordítási hírek, érdekességek:

Sok millió forintot érhet a nyelvtudás

Egy újabb kutatás szerint a nyelvtudás igencsak kifizetődő lehet. Amellett, hogy a nyelvtudással rendelkezők nagyobb eséllyel jutnak munkahelyhez, a nyelvismeret akár sok millió forint plusz jövedelmet is jelenthet, ráadásul jó nyelvtudással akár másodállást is vállalhatunk, például fordítást. Jó befektetés a nyelv A nyelvtudás akár több százalékkal magasabb fizetést jelenthet, legalábbis erre az eredményre jutott a […]

Többnyelvű SEO és AdWords kampányok

Többnyelvű SEO és AdWords kampányok nyelvi tervezése és fordítási, lokalizálási feladatainak ellátása. Hódítson meg új piacokat és vegye igénybe egyedülálló “language seo” szolgáltatásunkat. Vállaljuk brand-ek, domainek külföldi keresőoptimalizálását, kulcsszavak meghatározását, kulcsszó elemzést, terminológia meghatározást nyelvi szakemberek bevonásával az Ön vállalata sikeréért. A részletekkel kapcsolatban érdeklődjon emailben, vagy telefonon munkatársainknál.

A fordítás folyamata

A fordítás minden esetben projekt tevékenység, amely több feladatot ölel magába. Maga a fordítási folyamat sem jellemzően rögtön a konkrét fordítás megkezdésével indul, hiszen először általában érkezik egy ajánlatkérés vagy telefonon, vagy emailben. A telefonos érdeklődés esetén az ügyfél általában a fordítás árára kíváncsi, és először elmondja, hogy milyen nyelvről, milyen nyelvre szeretne fordíttatni, milyen […]

Fordítás tablettákkal?

Egy neves amerikai kutatóintézet szerint már 30 éven belül lehetséges lesz bármilyen információt, tudásanyagot tabletták segítségével az emberi szervezetbe juttatni. Ha mindez igazzá válik, eltűnhetnek a nyelviskolák, hétköznapi tevékenységgé válhat a fordítás, sőt az oktatás egésze okafogyottá válhat. Az alvás közbeni nyelvtanulás már működik. 30 éven belül itt a fordító tabletta? Nicholas Negroponte, a Massachusetts […]