a fordítás ára fontos szempont

Fordítás árak, a fordítási díj Ft

Fordítás árak:

Annak érdekében, hogy a legolcsóbb fordítási díjakat biztosíthassuk, a fordítási díjat mindig az adott fordítási feladathoz igazítjuk, mivel sok éves tapasztalat, hogy az előre meghatározott fordítás árak helyett sok esetben olcsóbb, kedvezőbb fordítási díj is meghatározható az adott feladattól függően. (Természetesen sok fordítóiroda a kényelmesebb - ugyanakkor a megrendelők számára kedvezőtlenebb - előre meghatározott fordítási díjak alkalmazását választja.) A fordítási díjak meghatározásához fontos tudni, hogy milyen nyelvről, milyen nyelvre és határidőre szeretnének fordíttatni. A fordítás árának meghatározásához fontos az is, hogy milyen szakterületet érintő, és milyen formátumú szöveget, dokumentumot (például szerződést, szoftvert, vagy egy teljes weboldalt, reklámanyagot, ajánlatokat, cégkivonatot, hírlevelet stb.) szükséges fordítani.

Fordítási díj (fordítás Ft):

A fordítási díj egyes nyelvek esetében sokszor eltérő. Az angol és német fordítás ugyanannyi forintba kerül, míg például az ukrán, a szlovén, vagy a kínai fordítás díja az előbbiektől már jelentősebben eltér. A fordítási díjakat esetenként befolyásolhatja még a határidő is, mivel amennyiben a fordítás sürgős, sok esetben ugyanazért a fordítási díjért nem végezhető el a munka mint normál határidő mellett. Mivel ilyenkor sok esetben a fordítónak éjszaka, ünnepnapokon, vagy hétvégén is dolgoznia kell. Főleg nagyobb szövegek esetében előfordul az is, hogy a rövid határidő miatt több fordító összehangolt munkájára van szükség és párhuzamosan még egy lektornak is dolgoznia kell a szövegekkel, aki a fordítók által elkészített szövegrészeket véglegesíti és egységesíti. Fordítóirodánk sürgősségi felár nélkül készíti el a fordításokat a kért határidőre akár egy napon belül is, mivel célunk az, hogy megrendelőink számára a lehető legolcsóbb, legköltséghatékonyabb és legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk hosszútávon, és nem az, hogy a fordítási árakat különböző felárakkal, díjakkal felduzzasszuk.

Átalány fordítási díj

Hosszabb távú együttműködés, vagy több nyelvpár esetén lehetőség van több nyelvpárra átalány fordítási díj meghatározására is, ehhez azonban pontosan meg kell határozni ezeket a nyelvpárokat, és ismerni kell a fordítandó szövegek várható mennyiségét is. Az átalány fordítási díj megfelelő alkalmazása sok esetben jelentős mértékben csökkentheti a megrendelő költségeit. A pontos fordítási díj meghatározásához érdeklődjön munkatársainknál telefonon, vagy küldje el a fordítandó dokumentumot emailben, vagy az ajánlatkérő űrlap segítségével.
Próba oldalsáv!