Magyar fordítás:

Magyar nyelven vállaljuk cégkivonatok, szerződések, megállapodások, peres iratok, bírósági határozatok, üzleti levelezések, katalógusok, műszaki dokumentumok és további dokumentumok fordítását.

A magyar nyelv az uráli nyelvcsalád finnugor ágán belül az ugor ágának a tagja, közel 17 millióan beszélik, ebből mintegy 10 millióan Magyarországon. Romániában 2,5 millióan, Szlovákiában mintegy 1 millióan beszélik.

Összesen kilenc nyelvjárás különböztethető meg, a nyugat-dunántúli, a közép-dunántúli, a dél-dunántúli, a dél-alföldi, a palóc, a mezőségi, a székely, a moldvai, az északkeleti és a Tisza-Kőrös vidéki nyelvjárások. A magyar nyelv Magyarország hivatalos nyelve, a főváros Budapest. További jelentős magyar városok Székesfehérvár, Debrecen és Pécs.

Legutóbb elkészült magyar fordítások:

» Hatósági határozatok fordítása, 110 oldal
» Adóhatósági vizsgálat dokumentumainak fordítása, 300 oldal
» Szerződés fordítás, 51 oldal

Magyar lektorálás:

Magyar lektorálás során a lektor a célnyelvre fordított szöveget nyelvtan, stílus és szóhasználat szempontjából ellenőrzi. Lektorálással kapcsolatban további részleteket a lektorálás oldalunkon talál.

Hivatalos, vagy hiteles magyar fordítás:

A legtöbb esetben nem szükséges hiteles fordítás. Hivatalos dokumentumok, külföldi munkavállalás, stb. esetében sok esetben elfogadott a fordítóiroda által készített hivatalos fordítás is. További részleteket a hiteles fordításról szóló oldalunkon talál.