Editable Home Page

You can edit this home page using our free, drag and drop Page Builder, or simply disable it to fall back to a standard blog. It's a powerful page building experience.

Start Editing

Loads of Icons

This widget uses FontAwesome - giving you hundreds of icons. Or you could disable the icon and use your own image image. Great for testimonials.

Example Button

Saves You Time

Building your pages using a drag and drop page builder is a great experience that will save you time. Time is valuable. Don't waste it.

Test Button
 
 
 

Orosz fordítás, orosz szakfordítás, orosz lektorálás, hiteles fordítás

Professzionális fordítószolgáltatást nyújtunk partnereink számára orosz nyelven általános, műszaki, gazdasági, jogi, egészségügyi és további számos szakterületen rövid határidővel.

Árajánlatkérés e-mailban:

Küldje el a fordítandó dokumentu- mokat az alábbi e-mail címre:
forditas@gyorsforditas.hu

Orosz fordítás:

Fordítás orosz nyelven »

Orosz szakfordítás:

Szakfordítás orosz nyelven »

Orosz lektorálás:

Orosz nyelvi és szakmai lektorálás »

Hiteles fordítás:

Fordítás hitelesítés orosz nyelven »

Orosz fordítás:

Orosz nyelvű fordítás:

Vállaljuk különböző dokumentumok, cégokmányok, katalógusok, pályázatok, szerződések, üzleti levelek, hivatalos dokumentumok orosz fordítását, hitelesítését.

Az orosz nyelvvel kapcsolatos információk:

Az orosz nyelv a keleti szláv nyelvek közé tartozik, több mint 145 millióan beszélik anyanyelvi szinten a világon.

Az orosz nyelv ciril írást használ, a betűk eredete a görög ábécé. Az orosz ábécé 33 betűből áll, ebből 23 betű a mássalhangzókat, 10 betű pedig a magánhangzókat jelöli.

Három fő jellemző nyelvjárása van, az Északorosz nyelvjárás, a Középorosz nyelvjárás és a Délorosz Nyelvjárás. A nyelv három nyelvtani nemet különböztet meg, a nyelvtani nemen belül pedig élő és élettelen főneveket.

Általunk készített orosz fordítások:

» Műszaki leírás fordítás, 24 oldal
» Vállalkozási szerződés fordítása, 22 oldal
» Alapító okirat fordítása, 12 oldal
» Weboldal készítés projekt leírás, 25 oldal

Orosz lektorálás:

Nyelvi lektorálás orosz nyelven:

Orosz nyelvi lektorálás során a lektor a célnyelvre fordított szöveget nyelvtan, stílus és szóhasználat szempontjából ellenőrzi. Lektorálással kapcsolatban további részleteket a lektorálásról szóló oldalunkon talál.

Hivatalos, vagy hiteles orosz fordítás:

Hiteles orosz fordítás, hivatalos orosz fordítás, tanúsítással ellátott orosz fordítás:

A legtöbb esetben nem szükséges hiteles fordítás. Hivatalos dokumentumok, külföldi munkavállalás, stb. esetében sok esetben elfogadott a fordítóiroda által készített hivatalos fordítás is. További részleteket a hiteles fordításról szóló oldalunkon talál.

Fordítási hírek, érdekességek:

Sok millió forintot érhet a nyelvtudás

Egy újabb kutatás szerint a nyelvtudás igencsak kifizetődő lehet. Amellett, hogy a nyelvtudással rendelkezők nagyobb eséllyel jutnak munkahelyhez, a nyelvismeret akár sok millió forint plusz jövedelmet is jelenthet, ráadásul jó nyelvtudással akár másodállást is vállalhatunk, például fordítást. Jó befektetés a nyelv A nyelvtudás akár több százalékkal magasabb fizetést jelenthet, legalábbis erre az eredményre jutott a […]

Többnyelvű SEO és AdWords kampányok

Többnyelvű SEO és AdWords kampányok nyelvi tervezése és fordítási, lokalizálási feladatainak ellátása. Hódítson meg új piacokat és vegye igénybe egyedülálló “language seo” szolgáltatásunkat. Vállaljuk brand-ek, domainek külföldi keresőoptimalizálását, kulcsszavak meghatározását, kulcsszó elemzést, terminológia meghatározást nyelvi szakemberek bevonásával az Ön vállalata sikeréért. A részletekkel kapcsolatban érdeklődjon emailben, vagy telefonon munkatársainknál.

A fordítás folyamata

A fordítás minden esetben projekt tevékenység, amely több feladatot ölel magába. Maga a fordítási folyamat sem jellemzően rögtön a konkrét fordítás megkezdésével indul, hiszen először általában érkezik egy ajánlatkérés vagy telefonon, vagy emailben. A telefonos érdeklődés esetén az ügyfél általában a fordítás árára kíváncsi, és először elmondja, hogy milyen nyelvről, milyen nyelvre szeretne fordíttatni, milyen […]

Fordítás tablettákkal?

Egy neves amerikai kutatóintézet szerint már 30 éven belül lehetséges lesz bármilyen információt, tudásanyagot tabletták segítségével az emberi szervezetbe juttatni. Ha mindez igazzá válik, eltűnhetnek a nyelviskolák, hétköznapi tevékenységgé válhat a fordítás, sőt az oktatás egésze okafogyottá válhat. Az alvás közbeni nyelvtanulás már működik. 30 éven belül itt a fordító tabletta? Nicholas Negroponte, a Massachusetts […]