Az ORIGO is írt új online megrendelő alkalmazásunkról

Nem sokkal azután, hogy elindítottuk új online megrendelő alkalmazásunkat többek között az ORIGO.hu is beszámolt erről, és részletesen méltatta úttörő fordítási megoldásunkat:

“A feltöltött dokumentumokat azonnal kiértékeli a rendszer és azonnal kiszámolja az árakat emberi beavatkozás nélkül. A fordítás pár kattintással megrendelhető és ki is fizethető. Az anyagok elemzésébe a mesterséges intelligencia is besegít.” (forrás: ORIGO.hu)

 

A cikk részletesen kifejti, hogy eddig Magyarországon kifejezetten komplikált volt egy dokumentum fordítási díját megtudni, és elindítani a fordítást, mert először el kellett küldeni a fordítandó fájlokat az adott fordítóiroda ügyintézőjének, és meg kellett várni amíg kézzel kiértékelik a fájlokat és kiszámolják az árakat, utána pedig még telefonon, vagy e-mailben kellett egyeztetni a fizetés módját és a határidőt.

Ráadásul szkennelt fájlok esetén ez a folyamat még hosszabb volt.

Való igaz, hogy az optikai karakterfelismerést és mesterséges intelligenciát is használó alkalmazásunk új fejezetet nyit az online fordítási szolgáltatás területén, és minden eddiginél költséghatékonyabb és gyorsabb segítséget nyújt a fordítást igénylő vállalkozások számára.

Új, egyedülálló alkalmazásunkat ezen a linken érheted el:  https://gyorsforditas.hu.