Két díjjal is jutalmazták egyedülálló alkalmazásunkat

Szeptember 10-én két díjjal is jutalmazták nemrég elindított egyedülálló online megrendelő alkalmazásunkat az Országház Felsőházi termében ünnepélyes keretek között megtartott díjátadó ünnepségen.

A https://gyorsforditas.hu címen elérhető  új, egyedülálló online megrendelő alkalmazásunk a 2019. évben elnyerte az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet és a Tudományos Újságírók Klubja által felajánlott Gazdaság és Tudomány Díjat is.

A díjazás indokolása szerint: “A fordítóiroda által fejlesztett online megrendelő alkalmazás az egyedi dokumentum-feldolgozási megoldásoknak köszönhetően a fordítási árajánlatkérés és megrendelés folyamatát pár másodpercre csökkenti, kiváltva ezzel a korábbi hosszadalmas levelezéseket és egyeztetéseket“.

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

A pályázati rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését hozzájárulva ezzel a gyártók piaci munkájához, export-tevékenységük fejlesztéséhez.

A díjazottak között megtalálható kis- és középvállalkozó, valamint nagyvállalkozás, de szabadalmakkal rendelkező egyéni vállalkozó is.