Weboldalak szövegeinek fordítása, lektorálása

Több év tapasztalattal, rövid határidővel vállaljuk weboldalak, weblapok, webáruházak és honlapok fordítását, lektorálását 41 nyelvre. A fordítás során ilyenkor az egyeztetett formában megküldött szövegeket és képeket lefordítjuk és a kész fordításokat a megrendelőnek visszaküldjük, hogy a fejlesztők beépíthessék a weboldalba.

Ez a megoldás alapvetően egyszerűbb felépítésű, kisebb méretű weboldalak esetén, vagy tartalomkezelő rendszer segítségével üzemeltetett weboldalak fordítása esetén ajánlott, mivel a kisebb weboldalak esetén a megrendelő, vagy a weboldal készítője manuálisan is könnyedén feltöltheti a néhány oldalra a lefordított szövegeket.

Míg egy tartalomkezelő rendszerrel üzemeltetett weboldal esetén sok esetben magának az adatbázisnak a fordítása történik, így a fordítási folyamat végén a teljes oldal könnyedén feltölthető az adatbázis feltöltésével.

Teljes weboldal fordítás, lokalizálás

Összetettebb, vagy nagyobb méretű, esetleg valamilyen tartalomkezelő rendszerrel üzemeltetett weboldalak, webáruházak esetében célszerűbb a fordítandó szövegeket tartalmazó adatbázist fordíttatni, így a fordítás elkészültével az új idegennyelvű tartalmak gyorsan és egyszerűen feltölthetőek.

Természetesen igény esetén kisebb oldalak esetén is van lehetőség arra, hogy a lefordított szövegeket a weblap eredeti felépítését megőrizve beépítsük a weboldal forráskódjába. Ilyen esetben a szövegeket tartalmazó képeket átszerkesztjük és elkészítjük az eredeti weboldallal formailag és szerkezetileg megegyező weboldal idegennyelvű változatát.

Amennyiben szükséges partnereinkkel együttműködve vállaljuk a weboldalak és webáruházak nyelvi és szöveges újratervezését és kialakítását is.

Keresőoptimalizáláshoz kapcsolódó fordítási feladatok

Komplex szolgáltatás keretében nyelvi szolgáltatásainkkal hatékonyan segítjük webáruháza, weboldala külföldi megjelenését is. Ennek keretében vállaljuk a weboldalak, webáruházak keresőoptimalizálásához kapcsolódó nyelvi, fordítási feladatokat, illetve a weboldalakhoz, termékekhez kapcsolódó AdWords és Facebook hirdetések, kampányok fordítását is.

Amennyiben a weboldal fordítással, honlap lokalizálással kapcsolatban további kérdése van, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.